Ολομέλεια: Ψηφίζεται σήμερα η κατάργηση της περικοπής των συντάξεων

   Πεδίο αντιπαράθεσης αναμένεται να καταστεί το θέμα της κατάργησης των διατάξεων σχετικά με την  περικοπή των συντάξεων στη σημερινή συζήτηση στην Ολομέλεια, διατάξεις οι οποίες απέρρεαν από την περάτωση της δεύτερης αξιολόγησης.

   Απ’ ότι φαίνεται πάντως το άρθρο για την κατάργηση των διατάξεων περί μείωσης των συντάξεων θα υπερψηφιστεί στην Ολομέλεια.

   Επισημαίνεται, ότι στο νομοσχέδιο έχει κατατεθεί και η τροπολογία με το πρόγραμμα επιδότησης των ασφαλιστικών εισφορών των μισθωτών του ιδιωτικού τομέα ηλικίας έως 25 ετών.

   Επιπλέον, υπάρχουν και οι διατάξεις φορολογικού ενδιαφέροντος, ανάμεσα στις οποίες και εκείνες για τις χωριστές φορολογικές δηλώσεις συζύγων.

   Πάντως, όσον αφορά το θέμα της επεξεργασίας προσωπικών δεδομένων, εκφράζεται ο σκεπτικισμός του Επιστημονικού Συμβουλίου.
   Αναφέρεται από την κυβέρνηση τέλος, ότι ο στόχος του πρωτογενούς πλεονάσματος έχει επιτευχθεί χωρίς να χρειαστεί η περικοπή των συντάξεων, μιας και η χώρα έχει πλέον αποδεσμευτεί από τα Μνημόνια.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή