Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ποιο Τρικαλινό στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρισε χαρακτήρισε «κόσμημα» ο Ραγκούσης;

Όσα είπε για το κλίμα διάλυσης στο κόμμα της αντιπολίτευσης (βίντεο)

«Οδυνηρό» χαρακτήρισε το γεγονός της αποχώρησης στελεχών της λεγόμενης «Ομπρέλας» του ΣΥΡΙΖΑ ο Γιάννης Ραγκούσης σε πρωινή ενημερωτική εκπομπή.

Ο Γιάννης Ραγκούσης ωστόσο επισήμανε ότι μπορεί στα Αθηναϊκά μέσα να εστιάζουν στα ηχηρά ονόματα, όμως το επίσης οδυνηρό είναι ότι αποχώρησαν άνθρωποι που «κοσμούσαν» τον ΣΥΡΙΖΑ και που δεν είναι γνωστά στα ΜΜΕ. Ανέφερε δε ως πρώτο όνομα σε αυτές τις περιπτώσεις την Τρικαλινή Ουρανία Παπαζεύκου. «Είναι εργάτες της τοπικής κοινωνίας» ανέφερε χαρακτηριστικά λέγοντας ότι αποτελεί πλήγμα για το κόμμα η αποχώρησή της.

Η Ουρανία Παπαζεύκου, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ θυμίζουμε ότι είχε εκφράσει ανοιχτά τη στάση της και μέσα από το Trikalanews.gr, απέναντι στις θέσεις του νέου προέδρου του κόμματος.

Και δεν είναι η μόνη μιας και σύμφωνα με το αντίστοιχο ρεπορτάζ που πρώτο το Trikalanews.gr δημοσιοποίησε, στα 1300 μέλη που συνυπέγραψαν κείμενο-παρέμβαση που προοικονομούσε τις εξελίξεις συμπεριλαμβάνονται μεταξύ αυτών ονόματα Τρικαλινών όπως η ίδια, ο Γιώργος Χονδρός, ο Παναγιώτης Κρύος, ο Θανάσης Ζαχαρόπουλος, οι Νικολέτα και Θύμιος Σαλιάχη κα.

Διαβάστε επίσης:

«Διέξοδος στα Αριστερά» με… έξοδο από τον ΣΥΡΙΖΑ για Τρικαλινά μέλη του κόμματος

Παν. Δριτσέλη και Ουρ. Παπαζεύκου στο Trikalanews.gr για την «ώρα μηδέν» στο ΣΥΡΙΖΑ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή