Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Τραγωδία στα Τέμπη: Ταυτοποιήθηκαν 52 από τα θύματα – Ενημερώθηκαν 14 οικογένειες

Συνεχίζεται εντατικά από τα ειδικά εγκληματολογικά εργαστήρια της Ελληνικής Αστυνομίας η διαδικασία ταυτοποίησης των σορών από τη σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από την ΕΛ.ΑΣ., μέχρι στιγμής από τα δείγματα DNA που έχει λάβει η Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών έχουν ταυτοποιηθεί 52 νεκροί, από τους επιβεβαιωμένους 57.

Από τον επικεφαλής της ομάδας αναγνώρισης της Ελληνικής Αστυνομίας και τους ειδικούς ψυχολόγους έχουν ενημερωθεί ήδη 14 οικογένειες θυμάτων.

Σύμφωνα με την εκπρόσωπο Τύπου της Ελληνικής Αστυνομίας, αστυνόμο Β’ Κωνσταντία Δημογλίδου, γίνεται ό,τι είναι ανθρωπίνως δυνατόν ώστε να ολοκληρωθεί τάχιστα η συνολική ταυτοποίηση κάθε σορού, μέσω της εξέτασης όλων των δειγμάτων που έχουν ληφθεί, και στη συνέχεια να αποδοθεί στους συγγενείς, καθώς κάποιες σοροί βρίσκονται σε πολύ κακή κατάσταση.

Στο Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών έχουν συγκεντρωθεί προσωπικά αντικείμενα επιβατών, τα οποία περισυλλέχθησαν τις προηγούμενες ημέρες με μέριμνα της Ελληνικής Αστυνομίας από τον τόπο του δυστυχήματος. Για την παραλαβή τους οι επιβάτες και οι συγγενείς των θυμάτων μπορούν να επισκέπτονται το Αστυνομικό Τμήμα Τεμπών και να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 24950 93510 και -14.

Δείτε επίσης:

Ταυτοποιήθηκε και η δεύτερη αδερφή από τις αδικοχαμένες δίδυμες

Ένα θαύμα έσωσε τον Τρικαλινό Αρ. Καρατζούνη – Παραμένει στο Π.Ν. Λάρισας

Αναγνωρίστηκε από το κόσμημα – Ταυτοποίηθηκε ένα από τα αγγελούδια στο Καστράκι

Η δικηγόρος της οικογένειας Πλακιά στο Καστράκι μιλάει στο Trikalanews.gr

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή