Άρθρα Απόψεις Επιστολές Καταγγελίες | Τρίκαλα | trikalanews.gr

Άρθρα - Απόψεις

Νίκος Καρδούλας: Ένας χρόνος με τον Κυριάκο, πολλά βήματα μπροστά η Ν.Δ.

Ένας χρόνος συμπληρώθηκε από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη στην προεδρία της ΝΔ και ο Πρόεδρος κατάφερε ήδη να αφήσει το στίγμα του για το πώς ...

Ναπολέων Λιναρδάτος: Κλίμα μαζικής παραπληροφόρησης

Πότε ακριβώς άλλαξε η υπερθέρμανση του πλανήτη σε κλιματική αλλαγή; Πως εξηγούν την αλλαγή τα ΜΜΕ που τώρα χρησιμοποιούν το όρο κλιματική ...

Αθανάσιος Τύμπας: Η πιο αισιόδοξη λέξη για το 2017

π. Αθανασίου Πολ. Τύμπα, Θεολόγου-Μουσικού ...

Επιτέλους να πάψει η δυτική Θεσσαλία να είναι ο φτωχός σιδηροδρομικός συγγενής!!!

Η δυτική Θεσσαλία διαθέτει εδώ και καιρό μία από τις πλέον σύγχρονες σιδηροδρομικές γραμμές της χώρας με μόνη έλλειψη, δυστυχώς ακόμα, την ...

Συλλυπητήριο μήνυμα του Δ.Σ. της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείου και Κέντρων Υγείας Ν. Τρικάλων

Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τη μεγάλη τους απώλεια, στους οικείους του εκλεκτού μας συναδέλφου Γιάννη Παπακωνσταντίνου..

Μιχαήλ Λάππας: Μια επαίσχυντη οσμή από Καιάδα

Δεν εκπλήσσει πλέον κανένα η άστοχη και κατά πολύ απερίσκεπτη απόφαση της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ να αναγκάσει τα κέντρα Λόγου και.

Ευθύμιος Κουφογιάννης: Ο χιονιάς μας έδειξε τον δρόμο…

Η σφοδρή χιονόπτωση και ο τρόπος της αντιμετώπισής της μας έδειξε τον δρόμο που έχουμε διαλέξει – όχι όλοι – και πορευόμαστε στη ζωή μας: τον.

Ψήφισμα του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων για τον θάνατο του Ιωάννη Παπακωνσταντίνου

Συνήλθε εκτάκτως σε σώμα το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Τρικάλων με το θλιβερό άγγελμα του θανάτου του ιατρού Νευρολόγου.

Ο Χρίστος Λιάπης για τον έναν χρόνο από την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη

Στις 10 Ιανουαρίου συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την ανάδειξη του Κυριάκου Μητσοτάκη στο τιμόνι της μεγάλης Κεντροδεξιάς Παράταξης, της Νέας.

Κώστας Πατέρας: Πολιτικός …χειμώνας

Δεν έφτανε ο καιρικός χειμώνας με τις μεγάλες παγωνιές, τα πολλά χιόνια και τις πρωτοφανείς καταστροφές, και μπήκαμε τώρα βαθιά στον πολιτικό ….

Συλλυπητήριο για τον θάνατο του 48χρονου Αχιλλέα Γερογιάννη

Το Δ.Σ. του Συλλόγου των Υπαλλήλων της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια για τη μεγάλη απώλεια του συναδέλφου.

Ο Δήμος δεν είναι μόνο για γιορτές, πρέπει να διαθέτει και τις απαραίτητες υποδομές

Τέσσερα 24ωρα πλέον μετά τη σφοδρή χιονόπτωση που ενέκυψε στο Δήμο μας – και όχι τις πρώτες κρίσιμες ώρες, ενώ συνεχίζονταν η χιονοθύελλα.

Ανακοίνωση με …επισημάνσεις από την Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων

Ανακοίνωση εξέδωσε η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων, στην οποία αναφέρονται τα εξής:.

Η Κυβέρνηση να καταργήσει τώρα τους φόρους στην ενέργεια για την θέρμανση για να ζεσταθεί ο λαός

Οι Δήμοι και οι Περιφέρειες να διαθέσουν κονδύλια για να διευκολυνθεί η πρόσβαση σε υπηρεσίες υγείας και η μετακίνηση των πολιτών..

Εεεε Δήμαρχε! Από το φέισμπουκ δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα...

Ο Δημήτρης Παπαστεργίου αποδεικνύεται ότι είναι ένας ακόμα Δήμαρχος που έπεσε στην ιλουστρασιόν παγίδα του φατσιμάρε και της δήθεν τεχνολογικής.

Σύνδεσμος Σαμαριναίων Κόρης Ν. Τρικάλων: Πρόσκληση Τακτικής Γενικής Συνέλευσης

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου, σύμφωνα με την από 20/12/2016 απόφαση του, καλεί τα μέλη του Συνδέσμου Σαμαριναίων Κόρης, σε Τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει.

Διαμαρτυρία του Συλλόγου Φίλων Σιδηροδρόμου Τρικάλων

Με μεγάλη απογοήτευση και έκπληξη το επιβατικό κοινό της περιοχής μας διαπίστωσε την πλήρη ανεπάρκεια του σιδηροδρόμου να αντεπεξέλθει στις.

Σταύρος Μπουλούμπασης: Ενεργειακή αναβάθμιση- Εξοικονόμηση ή ακόμα μια απάτη;

Το πρώτο θέμα που θα θέσει κάποιος που θέλει να επενδύσει στην κατοικία είναι το ερώτημα νέα οικοδομή ή βελτίωση της παλαιάς, αν υπάρχει..

Απάντηση στον Ιωάννη Κουτσονάσιο: Θέλουμε αντιπολίτευση και όχι … γραφικότητες

Ο Αντιδήμαρχος Πύλης Άρης Τζάνης, ανέλαβε να απαντήσει στον Ιωάννη Κουτσονάσιο Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης σε ανάρτηση που δημοσίευσε.

Παναγιώτης Μήτσιου: Φαίνεται ότι τα λόγια (και πολύ περισσότερο οι πράξεις), αλλού περισσεύουν και αλλού είναι λειψά

Περίμενα και συνεχίζω να περιμένω μια απάντηση ανθρωπιάς, μια απάντηση που να δείχνει την ευαισθησία των αρχόντων του τόπου αυτού σε ένα αίτημα.

Η «Λαϊκή Συσπείρωση» για τα προβλήματα από την κακοκαιρία στον Δήμο Τρικκαίων

Σε ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» για τα προβλήματα από την κακοκαιρία στον Δήμο Τρικκαίων, αναφέρονται τα εξής:.

Ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Τρικάλων

Σήμερα το πρωί, επιλύθηκε οριστικά το πρόβλημα στο Μεγαλοχώρι. Η χαμηλή πίεση του νερού οφειλόταν σε χαλασμένο μοτέρ, το οποίο αντικαταστάθηκε με.

Βασίλειος Αδάμος: Ο διπλός θάνατος του Στρατηγού Καβράκου

Στην Αντιγόνη του Σοφοκλέους το βασικό θέμα της τραγωδίας και αυτό που κινεί την υπόθεση είναι η παραβίαση του νόμου της ταφής. Για το κοινωνικό.

Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων: Ευχαριστήριο

Η Λέσχη Ειδικών Δυνάμεων Νομού Τρικάλων ευχαριστεί τα μέλη που δώσανε την 10 Ιανουαρίου 2017 το παρόν στην προγραμματισμένη αιμοδοσία παρά τις.

ANT.AΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων: Τα μνημόνια και ο ρατσισμός σκοτώνουν

Η πρόσφατη και αναμενόμενη κακοκαιρία είχε ως αποτέλεσμα χιλιάδες πρόσφυγες να ξεπαγιάζουν στις σκηνές σε Λέσβο, Χίο και αλλού, χιλιάδες άστεγοι.

Αναγνώστου Δημήτριος: Συγγνώμη προς Ασκληπιό

Σήμερα και μετά από όλα όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα, νιώθω την ανάγκη να εκφράσω δημόσια τη συγγνώμη μου προς την οικογένεια του.

Ιωάννης Κουτσονάσιος: Απών ο Δήμος Πύλης από το Διαδημοτικό δίκτυο υγειών πόλεων

Πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα την Κυριακή 8 Ιανουαρίου το 3ο Forum Αυτοδιοίκησης και Επιχειρηματικότητας με θέμα «Υπηρεσίες Πρωτοβάθμιας Φροντίδας.

© 2009-2017 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης