Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου: Ξεκινά τη νέα χρονιά με βραβείο για τις εξαγωγές

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ζαγοράς Πηλίου, ευρύτερα γνωστός από τα μήλα με το εμπορικό σήμα “ZAGORIN”, ξεκινάει δυναμικά το νέο έτος, επιτυγχάνοντας μια σημαντική διάκριση για την εξαγωγική δραστηριότητά του, που επιβεβαιώνει τη θέση του στην εγχώρια αλλά και στη διεθνή αγορά. Συγκεκριμένα έλαβε «Χρυσό» Βραβείο για την εξαγωγή μήλων και άλλων προϊόντων ως «Τop Branded Export Product» στη κατηγορία  «Τοp Export Brands», στα πλαίσια της διοργάνωσης «Greek Exports Forum & Awards 2020».

Ο Συνεταιρισμός ενημερώθηκε για τη σημαντική διάκριση στο τέλος του προηγούμενου έτους. Το χρυσό βραβείο του Συνεταιρισμού είναι αποτέλεσμα της θερμής υποστήριξης του κοινού, με περίπου 4.000 ψήφους, και της κριτικής επιτροπής  που αποτελείται από προβεβλημένα στελέχη της ελληνικής αγοράς. Το γεγονός, αφενός αποδεικνύει την υψηλή αξία της εμπορικής ονομασίας «ZAGORIN» που αναγράφεται στο πασίγνωστο οβάλ ετικετάκι με το λογότυπο και επικολλάται σε κάθε μονάδα προϊόντος ενώ αφετέρου υποδηλώνει την γενικότερη αξία της επωνυμίας για τα αγροτικά προϊόντα.

Η Ένωση Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών & Εμπορικών Υποθέσεων (ΕΝΔΥ ΟΕΥ) του Υπουργείου Εξωτερικών, για 9η συνεχή χρονιά,  σε συνεργασία με την ethosEVENTS, το οικονομικό και επιχειρηματικό portal banks.com.gr και το οικονομικό και επενδυτικό περιοδικό ΧΡΗΜΑ διοργάνωσαν το συνέδριο – θεσμό για τον εξαγωγικό τομέα, το Greek Exports Forum  το οποίο φέτος πραγματοποιήθηκε μαζί με τα Greek Exports Awards 2020! Το συνέδριο και η τελετή βράβευσης λόγω της πανδημίας, προβλήθηκε διαδικτυακά την Τετάρτη 20.01.2021 ως «LiveOn Hybrid Event, ενώ για την Πέμπτη 21.01.2021 προγραμματίστηκαν συναντήσεις «Β2Β». Οι συμμετέχοντες με χρυσό βραβείο κατοχύρωσαν δικαίωμα ολιγόλεπτης παρέμβασης.

 

 

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή