Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ψάχνουν τρόπο για το καθολικό… «λουκέτο»

Σύσκεψη για το μεθαυριανό συλλαλητήριο κατά του σχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την νέα δομή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.
 
Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr σύσκεψη πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημαρχείο Τρικάλων, ενόψει του μεθαυριανού συλλαλητηρίου κατά του σχεδίου του Υπουργείου Παιδείας για την νέα δομή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Οι Εκπρόσωποι των διοργανωτών του συλλαλητηρίου, αναζήτησαν τρόπους για την μαζική συμμετοχή και όπως ανακοινώθηκε από πλευράς Αστικού ΚΤΕΛ  σε όλα τα δρομολόγια στις 10 το πρωί της ερχόμενης Πέμπτης, δεν θα υπάρχει αντίτιμο στην μετακίνηση των πολιτών όπως και στα δρομολόγια μέχρι την 1 το μεσημέρι.

Οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Τρικάλων και των Δήμων του Νομού, επαναβεβαιώθηκε πως δεν θα λειτουργήσουν κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου, με στόχο να στείλουν μήνυμα προς την κεντρική εξουσία, πως ο Νομός είναι ενωμένος σε κοινή προσπάθεια.

Το «αγκάθι» είναι τα καταστήματα είτε εμπορικά, είτε εστίασης και διασκέδασης που φαίνεται ότι δύσκολα θα «κατεβάσουν ρολά», με Εκπροσώπους τους να επικαλούνται την έλλειψη χρόνου για …ενημέρωση και σχεδιασμού ενός «λουκέτου» έστω και μερικών ωρών…

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή