Άρθρα Απόψεις Επιστολές | trikalanews.gr

Άρθρα Απόψεις

Ανακοίνωση …γενεθλίων των «Ανεξάρτητων Ελλήνων»

Σαν σήμερα οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ξεκινήσαμε τους αγώνες για την απόδοση δικαιοσύνης, την εθνική συμφιλίωση και την εθνική ακεραιότητα. ...

Ενωτικό Κίνημα για την Ανατροπή: Αναδιάρθρωση του ΕΣΥ προ των πυλών

Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας ανακοίνωσε πρόσφατα με τον γνωστό «ημιεπίσημο» τρόπο πως προτίθεται να φέρει εντός του προσεχούς μηνός ...

Ανδρέας Λοβέρδος: Αναφορά στην Εισαγγελέα Διαφθοράς για την τιμολόγηση φαρμάκων

«Εμείς είχαμε εξοικονομήσει δις € από την τιμολόγηση των φαρμάκων και η παρούσα Κυβέρνηση κάνει απλώς τον τροχονόμο σ αυτό το τόσο κρίσιμο ζήτημα ...

Πολύποδες εντέρου και καρκίνος: Μετράει τελικά το μέγεθος;

Χαμηλότερη από την αναμενόμενη είναι η συχνότητα εμφάνισης καρκίνου του παχέος εντέρου σε ασθενείς με μεγάλους πολύποδες από ό,τι εθεωρείτο μέχρι ...

Παιδιά: ποια είναι τα αναπτυξιακά τους ορόσημα;

Ο ερχομός ενός παιδιού γεμίζει αναμφίβολα με χαρά αλλά και με άγχος τους γονείς. Αγωνιούν για την ομαλή ανάπτυξή του, χαίρονται για τα επιτεύγματά.

Let’s do it Greece! Μια παρέα παιδιών ενώνει όλη την Ελλάδα

Το Μεγάλο μας όνειρο, στις 2 Απριλίου όλη η Ελλάδα μια μεγάλη εθελοντική οικογένεια!.

Τραγικός ο απολογισμός για ανθρώπινες ζωές στην Τοπική Αυτοδιοίκηση

Το χρονικό διάστημα 2014 έως 2016 υπήρξαν 21 νεκροί και 18 σοβαρά τραυματίες..

Αποφάσεις της συνεδρίασης του ΔΣ της ΕΣΕΕ για τα φλέγοντα θέματα του εμπορίου

Συνεδρίασε χθες, 20 Φεβρουαρίου 2017 το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΕΕ και ασχολήθηκε με τα κρίσιμα θέματα της αγοράς, μεταξύ αυτών με το ασφαλιστικό,.

Σας «κατασκοπεύει» το κινητό σας; Πώς θα προστατευθείτε!

Οι εφαρμογές που χρησιμοποιούμε στα κινητά μας τηλέφωνα μας κάνουν τη ζωή πιο εύκολη, καθώς με μερικά χτυπήματα του δαχτύλου μας στην οθόνη.

Πανελλήνιος Ιατρικός Σύλλογος: Συμμετοχή στην απεργία των νοσοκομειακών γιατρών στις 2 Μαρτίου

Απόφαση να συνεχιστούν οι ενέργειες του Πανελληνίου Ιατρικού Συλλόγου που στοχεύουν στην ενίσχυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας, έλαβε η Τακτική.

​Αναστασία Μήλιου: Αγωγή τράπεζας για διάρρηξη δικαιοπραξίας και καταδολίευση δανειστών-Προϋποθέσεις για να είναι βάσιμη και πότε απορρίπτεται

Οι περισσότεροι δανειολήπτες είναι κάτοχοι ακινήτων. Τα ακίνητα αυτά, αποτελούν περιουσιακά στοιχεία, που πολλές φορές οι κάτοχοι τους επιθυμούν.

Ηλίας Βλαχογιάννης: Σύντροφοι και «Σύντροφοι»

Οι λαθρεπιβάτες της εξουσίας, τώρα που το καράβι του ΣΥΡΙΖΑ μπάζει ,το εγκαταλείπουν σαν τα ποντίκια και τρέχουν να πάρουν θέση σε άλλο στασίδι. Τον.

Σταύρος Θεοδωράκης: Βουλευτές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ κυνηγούν φαντάσματα

Σε ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό το facebook ο Επικεφαλής του «Ποταμιού» Σταύρος Θεοδωράκης, αναφέρει τα εξής:.

Τι ζητάνε οι δικηγόροι από την κυβέρνηση για τις ασφαλιστικές τους εισοφορές

Με επιστολή του προς τον Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης Αν. Πετρόπουλο, ο πρόεδρος του ΔΣΑ και της Ολομέλειας των Προέδρων των.

Οι «Ανεξάρτητοι Έλληνες» για τα επεισόδια στη δίκη της «Χρυσής Αυγής»

«Τα επεισόδια σε δικαστική αίθουσα στα οποία πρωταγωνίστησαν μέλη και οπαδοί της Χρυσής Αυγής είναι απαράδεκτα και καταδικαστέα..

Ανακοίνωση από την «Ελληνική Κοινωνία Αποτέφρωσης» εξαιτίας του θανάτου του Λουκιανού Κηλαηδόνη

Είναι απαράδεκτο τον Λουκιανό Κηλαηδόνη και χιλιάδες άλλους Έλληνες συμπολίτες μας, να τους μεταφέρουμε μετά θάνατο σαν μετανάστες στη Βουλγαρία.

Απόστολος Ρόσσιος: Ποιον εκπροσωπεί τελικά αυτή η κυβέρνηση;

Ανάλογη περίπτωση εθελόδουλης κυβέρνησης και πολιτικά αξιοθρήνητου πρωθυπουργού δεν ενθυμούμαι κατά την πρόσφατη ελληνική ιστορία..

ΔΕΗ: Δήλωση των μελών του Εποπτικού Συμβουλίου του ΑΔΜΗΕ που προέρχονται από τη ΔΕΗ

Σε συνέχεια δημοσιευμάτων που αφορούν στην δήθεν στάση μας ως μέλη του Εποπτικού Συμβουλίου που προέρχονται από την ΔΕΗ.

ΠΙΣ: Απέναντι στην ιατρική δεοντολογία, η βεβαίωση για το προσδόκιμο επιβίωσης

Την απόσυρση της βεβαίωσης για το προσδόκιμο επιβίωσης του ασθενή, προκειμένου να του χορηγηθεί συγκεκριμένο ραδιενεργό φάρμακο, ζήτησε ο.

Προτάσεις ΕΣΕΕ ως αντίδοτο στον κίνδυνο αύξησης κατασχέσεων και πλειστηριασμών το 2017

Στη διάρκεια των τελευταίων ετών και με αφορμή τη συνεχή διόγκωση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς τις Εφορίες, οι οποίες στα τέλη του 2016 ανήλθαν στα.

«Δημοκρατική Συμπαράταξη»: Ο εμπαιγμός των Πυροσβεστών 5ετούς υποχρέωσης δεν έχει όρια

Σε δήλωση του Γιάννη Κουτσούκου Υπεύθυνου ΚΤΕ Υπ. Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ανασυγκρότησης της «Δημοκρατικής Συμπαράταξης» για την.

Το φυλλάδιο της ΛΑ.Ε. για την μετάβαση από το ευρώ στο εθνικό νόμισμα

Το φυλλάδιο της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) για το πέρασμα από το ευρώ στο εθνικό νόμισμα στη βάση ενός ριζοσπαστικού προγράμματος της παράταξης.

Αποτυχημένοι γονείς

Λάθος δεν είναι να κάνεις λάθος..

Ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης για το θέμα του Κέντρου Αποτέφρωσης Νεκρών

Θετικός και πρόθυμος να βοηθήσει εμφανίστηκε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, κ. Βασίλης Λεβέντης σχετικά με την ίδρυση και λειτουργία Κέντρου.

Τα Χριστιανικά σωματεία για την θεματική εβδομάδα στα Γυμνάσια και υπόδειγμα υπεύθυνης δήλωσης για απαλλαγή

Περί τά τέλη τοῦ μηνός Δεκεμβρίου 2016 λάβαμε γνώση τῆς ὑπ΄ ἀριθ. Φ20.1/220482/Δ2 Ἐγκυκλίου τοῦ Ὑπουργείου Παιδείας μέ ἡμερομηνία 23/12/2016,.

Ακροάσεις Συμφωνικής Ορχήστρας Νέων Ελλάδος Β' Εξαμήνου (Ορχήστρα - Χορωδία - Σολίστ)

Οι ενδιαφερόμενοι συμμετέχοντες / -ουσες θα πρέπει να γνωρίζουν τα ακόλουθα:.

Το υπόμνημα της ΕΣΕΕ στην ΑΑΔΕ περιλαμβάνει 17 φορολογικές επισημάνσεις

Η ΕΣΕΕ, ενόψει της συνεργασίας που έχει εγκαινιάσει με την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων, απέστειλε προς τον Διοικητή της Αρχής υπόμνημα με τις.

Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α.: Η κυβέρνηση ΤΩΡΑ να υλοποιήσει τη δέσμευσή της για τους εργαζόμενους με βάση τους προσωρινούς πίνακες του Α.Σ.Ε.Π.

Η Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με συνεχείς παρεμβάσεις της προς τα αρμόδια Υπουργεία (Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης) το προηγούμενο χρονικό διάστημα.

Κάλεσμα της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων για ενίσχυση των Μπλόκων

«Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων χαιρετίζει τους χιλιάδες μικρομεσαίους αγρότες και κτηνοτρόφους που βρίσκονται στα μπλόκα, δίνοντας σκληρή.

© 2009-2017 trikalanews.gr. Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος. Όροι χρήσης